Nieuws uit Westmalle

Westmalle
Westmalle

Nieuws uit Westmalle

Middenstand Oostmalle schenkt 23 fietsen weg

18/06/18 11:41 - Ter afsluiting van de lente-actie van Middenstand Oostmalle vond de prijsuitreiking van 23 fietsen plaats tijdens een feestelijke receptie in restaurant De Degustatie.

Tricolore heftrucks voor opbouw WK-dorpen

15/06/18 02:57 - Bij Hermans Heftrucks kregen drie voertuigen de Belgische driekleur aan. De heftrucks worden ingezet in de WK-dorpen in Turnhout, Oostmalle en Rijkevorsel. De organisatoren mogen ze gratis gebruiken in ruil voor zichtbaarheid.

230.000 euro voor renovatie aan sporthal van Atheneum

13/06/18 02:57 - Het Koninklijk Atheneum in Oostmalle krijgt van de Vlaamse overheid een subsidie van 230.000 euro om de eigen sporthal te renoveren. Voorwaarde is wel dat de onderwijsinstelling de sporthal na de schooluren ter beschikking stelt aan anderen.

Penaltytornooi en foodtrucks op feestweide in kasteelpark

08/06/18 03:00 - Het evenement Renesse Foodtruck Feste in het Oostmalse kasteelpark is dit jaar aan zijn derde editie toe. Het festival wordt opgefleurd met een penaltytornooi voor ploegen van vijf personen en een pop-upcreamarkt.

Kunstexpo voor Kinderkankerfonds lokt veel bezoekers naar Kasteel de Renesse

04/06/18 11:36 - De tentoonstelling in het Kasteel de Renesse, waar vooral kunstenaars uit de regio Malle-Rijkevorsel aan deelnamen, werd druk bezocht. De opbrengst gaat naar het Kinderkankerfonds.

Den Mostheuvel en Den Blauwvoet winnen gerechtenwedstrijd aan Scherpenbergmolen

28/05/18 17:23 - Ter gelegenheid van 175 jaar Scherpenbergmolen organiseerde Toerisme Malle een gerechtenwedstrijd voor buurtgemeenschappen.

Warmste Oven bakt pizza’s voor Cunina

27/05/18 09:55 - Driehonderd vrienden van Luc Van Beirendonck, die een jaar geleden aan kanker stierf, kwamen in Halle-Zoersel bij elkaar voor een benefiet ten voordele van ontwikkelingshulporganisatie Cunina.

300 hulpverleners spelen waargebeurde kettingbotsing na onder loden hitte

26/05/18 16:56 - In het provinciaal opleidingscentrum voor hulpdiensten Campus Vesta in Malle hebben zaterdag zowat 300 hulpverleners deelgenomen aan een rampoefening rond een kettingbotsing in een woonwijk met een vrachtwagen die een zeer brandbaar vloeibaar gas lekt. De oefening vormde tevens het eindexamen van een aantal cursisten in het postgraduaat rampenmanagement.

Atheneumleerlingen maken dessertenbuffet voor bewoners van Huize Walden

25/05/18 19:29 - De leerlingen van het zesde jaar sociaal-technische wetenschappen van het atheneum in Oostmalle serveerden een prachtig én smakelijk dessertenbuffet aan de bewoners van Huize Walden in Westmalle.

Piraat verwelkomt bezoekers in het Huis van het Kind

19/05/18 02:57 - De Lierselei is een unieke trekpleister rijker. Op het dak van het Huis van het Kind prijkt sinds gisteren ‘Kappy, de piraat’. De reuzegrote polyester pop van 300 kg is een gift van Kiwanis Malle die het Huis al jaren financieel steunt.

Zelf nieuws uit Westmalle?
Deel ervaringen over WestmalleWestmalle

„ Woonplaatsen.be: uw stadsgids! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken